Onze werkwijze

Kunst-en werkt alleen met professionele kunstenaars die ook bevoegd vakdocent zijn. Onze docenten beheersen een breed scala aan technische vaardigheden. We bewaken de kwaliteit van onze lessen en workshops door collegiale consultatie.

Wij hebben veel oog voor de individuele leerling, persoonlijke aandacht is een van onze speerpunten. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij met overzichtelijke groepen.

Een goede samenwerking met de opdrachtgever vinden wij belangrijk, wij werken als volgt:

Stap 1
Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we je ideeën en doelen.

Stap 2
Wij werken een voorstel voor je uit, desgewenst in samenwerking met de betrokken docenten.

Stap 3.
Wij koppelen het voorstel aan je terug en passen het voorstel aan naar gelang de wensen van het team.

Stap 4
Pas wanneer iedereen tevreden is voeren we de opdracht uit.

N.B. Wij leveren maatwerk voor workshops (te boeken vanaf een dagdeel), lessenseries en projectwerken voor meer informatie neem contact met ons op.

Ons aanbod verrast, sluit aan bij de actualiteit en de belevingswereld van de leerlingen. Plezier maken, experimenteren en reflecteren zijn voor ons belangrijk. Er is veel aandacht voor samenwerken, inclusiviteit, ervaringen opdoen en presenteren.

Kunst-en hanteert de kerndoelen opgesteld door de overheid voor het vak kunst en cultuur als uitgangspunt. Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM rondom Covid 19. Online besprekingen en lessen kunnen we ook verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij overleggen graag persoonlijk over je wensen en doelen. Naar aanleiding van het gesprek stellen wij een opmaat gemaakte offerte op.